Боядисване с Латекс и Цени

Боядисване с Валяк

    Качественото боядисване удължава много издръжливостта на боята, за това е нужно то да бъде направено от опитни майстори с качествени инструменти и материали. Обикновено на всеки 5-10г. стените се нуждаят от освежаване на боята. Латексовото боядисване е в основата на повечето жилища, чиито стени не са с декоративна мазилка.

Цена ?   

Цената за боядисване може да варира според това дали се използват няколко цвята, нужна ли е подготовка от наш майстор преди боя (грундиране) или това колко “ръце” ще са нужни за наситеността на цвета. Всичките тези неща са доста относителни като зависят от марката, вида и цвета на боята, както и от особеностите на стените. Винаги е необходим оглед на специалист преди започване на даден обект, защото тънкосите са много и не е хубаво да има непредвидени обстоятелства. След оглед на наш специалист и уточняване на материалите ще можем да ви дадем и крайна цена. Бургаският влажен въздух не влияе добре на боите, за това е нужен внимателен избор на всички материали.

Мухъл ?

   Бои против мухъл е желателно да се използват, особено на външните стени. Това би съхранило много боята и би предотвратило поява на мухъла. Повече за тях може да прочетете в нашата блог статия. Правилното “отсичане” е може би едно от най-трудоемките неща в самото боядисване и е нужно да бъде направено от опитна ръка, ако се търси максимално качество.

   Качествената шпакловка преди боя е изключително важна. От нейното изпълнение зависи до голяма степен и живота на боята, която се нанася върху нея. Всички знаем, че ако основата на едно нещо не е добра, то колкото и добро да е покритието, не може да компенсира. За щастие ние сме се специализирали и в шпакловката като част от цялостния ремонт на жилището ви. Когато са включени повече услуги в ремонта, ние можем да ви предоставим и завършена пакетна цена с отстъпка. Но тук отгново огледа играе ключова роля, за това не се колебайте и ни потърсете, за да уговорим оглед в рамките на 24 часа.

Ние от Боядисване Бургас сме на разположение на телефон или на имейл
да отговорим на всички ваши въпроси свързани с цени, качество, материали, инструменти и т.н