Видове Декоративни Мазилки

Декоративна мазилка

   Декоративните мазилки успешно изместват, широко използваните до сега, латексови бои. Предлагат се в релефни и гладки варианти, като всяка от тях има своите плюсове и минуси. Поддържат се лесно и са изключително устройчиви.

Италианска мазилка тип "Рафаело"

   Този тип декоративна мазилка се прави на три етапа. Като след крайния етап, на външен вид и допир – повърхността на мазилката наподобява мраморно покритие. Използването на тази италианска мазилка придава дълбочина и визуално разширява помещението. Много лесно се почиства с влажна кърпа. Ако бъде използвана за таван, тя му придава огледален ефект, а използваното осветление го засилват.

Италианска мазилка тип "Травертино"

Италианска мазилка - травертино

Тази декоративна мазилка отново се прави на няколко етапа, за да се получи финалният ефект. Най-често използваните цветове за нея са – сребристо и златно. Характеризира се с релефна и устойчива структора. Формата на шарките може да се направи, според предпочитанията на клиента, като най-използваните фигури за шарки са кръгли – тип розичка.

Декоративна мазилка с пясък

Пясъчна мазилка

   Декоративната пясъчна мазилка създава невероятен пясъчен ефект. Използва се като финално покритие за стени, тавани и фасади. Шарките могат да се нагодят, според предпочитанията на клиента като те могат да бъдат завъртяни в различни посоки или в една и съща – на диагонал (както на снимката). Живите и блестящи oргaнични и неорганични пигменти и фината зърнена структура придават приятен ярък вид на повърхността. Благодарение на високата си пропускливост позволява на повърхността да диша. 

Италианска мазилка под формата на "тухлички"

Декоративни тухлички

   Този тип мазилка имитира истински декоративни тухлички. Разликата остава невидима, дори и от близо. Цвета им отново може да бъде направен, според предпочитанита, но масово хората избират цвета на истинските тухли. Много е подходяща и устойчива за вътрешни стени. Размера на самите тухлички отново може да бъде променян, като някои хора предпочитат да са по-малки или по-големи.

Ние от Боядисване Бургас сме на разположение на телефон или на имейл да отговорим на всички ваши въпроси, свързани с цени, качество, материали и т.н.