Шпакловка и Цени

Маламашка за шпакловане в Бургас

   Шпакловката е най-важният етап от подготовката на стената за боя. Тя изравнява повърхността и е от изключително значение за всеки дом. Една добре направена шпакловка може да спести огромни средства от предотвратяване на бъдещи проблеми със стените и тавана. За щастие ние сме се специализирали много в този етап от ремонта на един апартамент.

Цени ?

   Цените отново могат да варират, като много зависи в какъв вид са стените, необходимо ли е нещо допълнитено,  като например обръщане на прозорци, грундиране и т.н. В шпакловката, гипсът се използва като свързващ материал вместо портландцимент. Гипсова мазилка е бял циментиращ материал, направен чрез частично или пълно обезводняване на минералния гипс. Гипсовата мазилка осигурява гладко вътрешно покритие и е идеална основа за качествени бои и тапети. Може да се прилага както върху гладки, така и върху грапави повърхности на стената. Тя се нанася лесно и изисква по-малко квалифицирана работна ръка за разлика от традиционния циментов разтвор. Подготовката на повърхността и нанасянето на гипсова мазилка трябва да са подходящи за предотвратяване на пукнатини и отлепване.

Влага ?

   Бургаският влажен въздух затруднява съхненето на материала понякога, за това трябва майстор да прецени, кога може да се продължи с нанасянето на следваща ръка материал и продължаване към етапа на боядисване. Публикували сме специална блог статия за предимствата и недостатъците на шпакловката, която може да прочетете в нашия блог.

Грундиране

Грундиране

   Грундирането, само по себе си е подготовката на стената за шпакловка. Преди шпакловане винаги е добре да се грундира с дълбокопроникващ грунд за по-добро сцепление между основите. Нашият опит ни е показал, че това е много подценяван етап от ремонта на жилището и понякога такъв пропуск може да се окаже от решаващо значение за качеството му. За избора на грунд и нанасянето му, може спокойно да се консултирате с нас. Тук отново е нужен оглед на обекта от нас, като цената би се включила във финалната оферта за шпакловка.

  Ние от Боядисване Бургас сме на разположение на телефон или на имейл да отговорим на всички ваши въпроси, свързани с цени, качество, материали, инструменти и